Om oss

Om Flyttstädning Umeå

Flyttstädning Umeå är ett varumärke som går under städföretaget Norrstäd i Umeå. Vi strävar efter att du så enkelt som möjligt skall kunna genomföra en offertförfrågan och bokning på din flyttstädning. 

Det enklaste du kan göra är att gå vidare till huvudsida (norrstäd.nu) men givetvis går det bra att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi med ett pris och datumförslag redan samma eller nästkommande vardag.

Läs mer på norrstäd.nu eller skicka en förfrågan direkt.

Prislista Flyttstädning Umeå

För att kunna få ett så exakt pris som möjligt på flyttstädning ber vi dig att ta kontakt med oss direkt, men här nedan finns en lista med några exempelpriser. Notera att priset påverkas av en mängd faktorer så ta gärna kontakt med oss. Alla priser är inkluderat RUT-avdrag och Garanti. Om du kontaktar oss i egenskap av ett företag eller ifall det gäller städning av ett dödsbo gäller andra priser, så nämn gärna detta när du begär offert i formuläret.

Cirkapris på flyttstädning

Flyttstädning     Från 35kr/kvm
Studentbostad   Från 30kr/kvm
Pensionärspris   Från 30kr/kvm

Lägenhet & Bostadsrätt har i genomsnitt lägre pris än Villa & Radhus! Studenter & Pensionärer har alltid lägsta möjliga kvadratmeter pris hos Flyttstädning Umeå.